voersilo's

Mohèb Elwakiel nieuwe programmamanager Diervoeder & sectoren

Met ingang van 1 juli 2024 start Mohèb Elwakiel bij Nevedi als programmamanager Diervoeder & sectoren. Hij heeft farmacie gestudeerd in Utrecht en voedingswetenschappen in Wageningen. Hij promoveerde in Wageningen op verteringseigenschappen van melkbestanddelen in kindervoeding. Niet vreemd dus dat hij afgelopen jaren werkzaam was bij onze collega’s van de Nederlandse Zuivel Organisatie (NZO).

Mohèb is zeer gemotiveerd om zich te verdiepen in de diervoedersector. Naast voedertechnische aspecten wil hij het netwerk in Den Haag, Brussel en onze ketens snel eigen maken. Dat betekent dat hij in de komende zomermaanden tal van gesprekken gaat voeren met collega’s, de leden van Nevedi maar ook met contacten in de verschillende ketens en bij de overheid.

Hij zal zich als programmamanager inhoudelijk bezighouden met alle diervoedergerelateerde zaken die samenhangen met diervoederwetgeving, kwaliteit en voedselveiligheid. Ook is hij het eerste aanspreekpunt vanuit Nevedi voor de contacten met de sectorale ketens voor vlees, zuivel en eieren.

Deel deze pagina

Bron: Nevedi

Scroll naar boven