pasfoto matz beuchel scaled aspect ratio 1000 600

Matz Beuchel (35) komt Nevedi versterken

Matz Beuchel wordt met ingang van 1 juni 2023 benoemd tot programmamanager Duurzame Vernieuwing bij de Nederlandse Vereniging Diervoederindustrie (Nevedi).

Hij was afgelopen jaren werkzaam als senior analist dierlijke proteïne bij de afdeling RaboResearch Food & Agri van Rabobank. Matz is in Duitsland geboren en aldaar opgegroeid in een agrarisch milieu. Na zijn middelbare school in Lingen (Ems) vervolgde hij zijn opleiding aan de Wageningen Universiteit. Hij ronde daar zijn BSc en vervolgens zijn MSc management & economics af waarbij hij specialiseerde in agrarische economie en plattelandsbeleid.

Nevedi verwacht dat de affiniteit met de agrarische sector en zijn opgebouwde kennis en ervaring bij Rabobank goed van pas komen bij de verdere verduurzaming van onze dierlijke productieketens en onze diervoedersector in het bijzonder. Naast zijn inhoudelijke kennis van sectorale statistieken en de interpretatie daarvan vormen ook zijn grote belangstelling voor bestuur en politieke verhoudingen een goede aanvulling. In zijn nieuwe functie wordt Matz verantwoordelijk voor het programma Duurzaamheid en Innovatie. Belangrijke thema’s hierbinnen zijn klimaat, milieu, innovatie & vernieuwing, grondstofcertificering en dienaangaande verschillende projecten die we samen met overheid, ketenpartijen, wetenschap en/of maatschappelijke organisaties uitvoeren.

Deel deze pagina

Bron: Nevedi

Scroll naar boven