shutterstock 444327613 scaled aspect ratio 1000 600

Uitnodiging Jongerencongres 2024: AI en de mogelijkheden in de diervoedersector

Op dinsdagmiddag 28 mei 2024 organiseren de Nederlandse Vereniging Diervoederindustrie (Nevedi), Belgian Feed Association (BFA) en Feed Design Lab het 8ste Jongerencongres voor Belgische en Nederlandse young feed professionals!

Van zelfrijdende auto’s tot slimme robots, Artificial Intelligence (AI) raakt steeds meer verweven in ons dagelijks leven. De mogelijkheden die AI biedt zijn dan ook grenzeloos. Maar wist je dat deze technologie ook de diervoedersector gaat transformeren? Wil je leren hoe deze technologie kan helpen bij het verbeteren van productieprocessen, kwaliteitsnormen en klantbehoeften? En wil je ontdekken hoe AI kan ingezet worden voor wetenschappelijk onderzoek, genetica en ziektebestrijding in de dierlijke sector?

Ben je jonger dan 40 jaar en werkzaam in de diervoedersector? Schrijf je dan snel in voor het Jongerencongres en laat je inspireren door de mogelijkheden die AI te bieden heeft voor een duurzamere en innovatieve diervoederproductie!

Locatie: Het Turfschip, Schipperstraat 2, 4871 KK Etten-Leur (NL)

Programma
15.00 uur Ontvangst
15.30 uur Inleiding op het thema door dagvoorzitter: Ester Bolsens
15.35 uur “AI inzetten in de diervoedersector: een revolutie in Agro Innovatie” door Janou van de Vorst – Via Magnefiek
16.15 uur Pitch: AI bij Connectera door Jan Mark Hoekstra
16.25 uur Pitch: AI bij ForFarmers door Robert Teune
16.35 uur Pitch: AI bij Hendrickx Genetics door Dennis Janssen
16.45 uur Interactief debat en slotwoord door voorzitter
17.30 uur Netwerkmoment
19.30 uur Sluiting

Aanmelden
Deelname is gratis, maar inschrijven is verplicht. Aanmelden is mogelijk via het online aanmeldformulier. Voel je vrij om deze uitnodiging door te sturen naar andere geïnteresseerden tot 40 jaar!

Deel deze pagina

Bron: Nevedi

Scroll naar boven