20230928 135659689 ios scaled aspect ratio 1000 600

BSD-studiebeurs uitreiking 2023

15 studenten diervoeding – waarvan 5 hbo-studenten en 10 WUR-studenten – ontvingen zojuist in De Verspillingsfabriek in Veghel de studiebeurs van Stichting Bevordering Studie Diervoeding (BSD).

Feestelijke uitreiking
Dit jaar was er weer een feestelijke uitreiking op een bijzondere locatie in Veghel; De Verspillingsfabriek. Hier worden van reststromen weer smaakvolle producten zoals soepen en sauzen gemaakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De fabriek dient als een centrum voor circulair ondernemen waar steeds meer nationale, maar ook internationale partijen elkaar weten te vinden. De Verspillingsfabriek zet zich in om partijen samen te brengen die veranderingen realiseren en impact te maken voor circulair ondernemen. Een inspirerende omgeving voor de young feed professionals om hun carrière te beginnen.

Voorzitter Henk Flipsen: “Deze groep van 15 studenten in dit studiejaar kunnen zich weer voegen bij het illustere gezelschap van 189 young feed professionals die de afgelopen jaren een feed community zijn gaan vormen. Dat is erg belangrijk voor onze sector en deze studenten vormen een selecte groep met prachtige carrièrekansen in onze uitdagende diervoedersector”. Meer over deze feestelijke uitreiking is te lezen op de website van Stichting BSD.

Deel deze pagina

Scroll naar boven